Lufta në Ukrainë: Qentë janë ende besnikë, ata kërkojnë pronarët e tyre dhe ruajnë shtëpitë (VIDEO)

Një qen nuk i lejon të huajt të hyjnë në shtëpi ndërsa ukrainasit përpiqen ta fitojnë ushqim.

Një tjetër qen po kërkon të zotët e tij në rrugët e shkatërruara. Fati i pronarëve të tyre nuk dihet. /albeu.com/

Shiko videon ketu

Shtuar 15.04.2022 18:18