Lajm i mirë për shqiptarët që jetojnë në Kanada, nis pajisja me pasaportë dhe kartë identiteti

Pas njoftimit, ka nisur konkretisht puna për pajisjen me pasaportë dhe kartë identiteti për të gjithë shqiptarët që janë rezidentë në Kanada.

Lajmin i mirë e ka bërë të ditur Ministria e Punëve të Jashtme.

Sipas ministrisë, qytetarët shqiptarë që jetojnë në  Kanada, nuk do ta kenë më të nevojshme që të udhëtojnë drejt vendeve të tjera për të marrë këto shërbime, falë punës së Shërbimit Konsullor Shqiptar.

Postimi i MEPJ:

✅ Nisi shërbimi për pajisje me pasaportë dhe kartë identiteti 🪪 për qytetarët shqiptarë 🇦🇱 rezidentë në Kanada.

Tashmë qytetarët që jetojnë në Kanada, nuk do kenë nevojë që të udhëtojnë drejt vendeve të tjera për të marrë këto shërbime, falë punës së Shërbimit Konsullor shqiptar.

📌 I ftojmë të gjithë qytetarët të aplikojnë në portalin E-Albania📲, duke ndjekur gjithë udhëzimet e nevojshme.

🟢 Më thjeshtë, më shpejt, më afër jush!💪 /albeu.com