Kuiz për të kuptuar nëse partneri juaj po ju tradhton

Ekspertët e marrëdhënieve mendojnë se të qenit i mbërthyer në shtëpi së bashku për muajt e fundit ka ekspozuar dobësitë në marrëdhëniet e dështuara.

Yasmin Harisha dhe terapistja e marrëdhënieve Sally Barker, e cila është e specializuar për të ndihmuar çiftet ku një partner ka tradhtuar, vunë në provë efektivitetin e njohurive tuaj, transmeton lajmi.net.

Cili është ndryshimi i parë në pamjen e partnerit tuaj që mund të tregojë se ata po tradhtojnë?
a) Prerja e flokëve
b) Thonjtë e prerë
c) Dhëmbët e zbardhur
d) Fytyrë e lagur

Cila nga këto është një shenjë treguese që partneri juaj po ju gënjen?
a) Ata përdorin shumë gjeste të dorës
b) Ata kryqëzojnë këmbët
c) Ata ulen në duar
d) Ata thyejnë nyjet e tyre

Punoni mënjanë, për sa kohë do të qëndrojë një tradhtar jashtë shtëpisë me një lëvizje?
a) 1-2 orë
b) 3-4 orë
c) 4-5 orë
d) 6+ orë

Çfarë ka mundësi që një tradhtar të blejë vetë së pari?

a) Rrobat
b) Këpucët
c) Bizhuteri
d) Të gjitha si më sipër

Kur një tradhtar po gënjen, ata. . .
a) Prekni vazhdimisht fytyrën e tyre
b) Gërvishtni qafën e tyre
c) Dredhje
d) Djersa

Ku mund të fshihet një tradhtar në shtëpi për të folur në telefon?
a) Në banjo
b) Dhoma e gjumit
c) Kuzhina

Si e dini kur një tradhtar po i dërgon mesazhe të dashurit të tyre dhe jo miqve?
a) Ata buzëqeshin
b) Ata qeshin
c) Kanë fytyrë të drejtë
d) Ata vrenjtin fytyrën

Cila nga këto mund të tregojë që partneri juaj po fsheh diçka?
a) Ndryshimet në modelin e gjumit
b) Humbje peshe e papritur
c) Agjitacion dhe sjellje jo karakteristike
d) Të gjitha më sipër

Nëse partneri juaj po tradhton, entuziazmi i tij për seks me ju ka të ngjarë të bëjë. . .
a) Rritja. Ata do ta iniciojnë atë më shumë se kurrë
b) Qëndroni njësoj
c) Ulje. Bëhet inekzistente
d) Ndryshojnë nga java në javë

Ku ka mundësi që një tradhtar të karikojë telefonin e tyre në shtëpi?
a) Tavolina e shtratit
b) Kuzhina
c) Salloni
d) Pranë tyre
Përgjigjet janë këto: 1, A. 2, B. 3, B. 4, D. 5, A. 6, A. 7, A. 8, D. 9, A. 10, D


Shtuar 13.05.2021 17:27