Krijoi me oriz dhe fara portretin e “hero-it” Zelensky, shqiptari i rekordeve tërheq vëmendjen e botës (VIDEO)

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky është kthyer një fyrmëzim për botën dhe “hero” për popullin e tij në Ukrainë.

Artisti kosovat Alkeny Pozhegu, një specialist i mozaikëve të bëtë nga fara, krijon një portret përafërsishy 8 metra katror të Zelensky-t në Gjakovë.

Kjo vepër e tij ka tërhequr sërish vemëndjen e botës qe e kanë parë, pëlqyer dhe shpërndorë me shpejtësi. /albeu.com

Shtuar 2.03.2022 11:47