Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e PD-së për ripërsëritjen e zgjedhjeve për qarkun e Fierit

Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar ditën e sotme kërkesën e partisë Demokratike lidhur me shpalljen të pavlefshme të zgjedhjeve dhe ripërsëritjen e tyre në qarkun e Fierit.

Kjo është kërkesa e disatë rradhazi që PD ka bërë dhe është rrëzuar nga Kolegji Zgjedhor, ndërkohë që pak më herët u rrëzua kërkesa e bërë për paraqitjen e provave shtesë. Vendime të tilla duket se po bëhen rutinë teska po përsëriten ëpr secilin qark të vendit.

Pas përfundimit të procesit dhe marrjes së vendimit, përfaqësuesi i PD, Marash Logu tha se ky vendim bëri që të humbisnin mundësinë për të qenë transparentë me qytetarët.


Shtuar 15.06.2021 12:13