Kini kujdes! Dy shenjat që nuk mbajnë asnjë sekret

2 shenjat që nuk dinë të mbajnë sekrete.

Shigjetari; Personat e lindur në këtë shenjë janë filozofët më të mëdhenj të Zodiakut dhe interesohen më pak për faktet dhe më shumë për të vërtetën.

Këta janë njerëz shumë të gjallë, intensivë dhe karizmë, të njohur për aftësitë e tyre të tregimit dhe madje edhe të ekzagjerimit në dramaturgji. Bëni kujdes me besimin, pasi Shigjetarët do ta kenë të vështirë ta mbajnë sekretin, veçanërisht nëse është një histori interesante.

Virgjëresha; Kjo shenjë gjithashtu drejtohet nga planeti i komunikimit Merkuri. Virgjëreshat janë shumë të përfshira në jetën e njerëzve të tjerë, por shpesh janë tepër egoiste. E gjitha është mirë për sa kohë që ju respektoni dhe i përmbaheni planit të njerëzve të lindur në shenjën e Virgjëreshës, por nëse bëni një gabim, sigurohuni që të gjithë do ta dinë.


Shtuar 7.07.2021 21:48