Kërcet sherri në një tjetër KZAZ në Tiranë, policia ndërhyn me urgjencë

Një tjetër konflikt ka ndodhur në një KZAZ në Tiranë. Mësohet se disa të rinj kanë shkuar në ambientet e jashtme të KZAZ nr. 38 dhe janë konfliktuar me disa  persona të tjerë.

Është dashur të ndërhyjë policia që sherri të mos agravojë. Ndërkohë nuk dihet ende nëse ka pasur shoqërime në komisariat.


Shtuar 27.04.2021 02:45