“JO!”, Aristela refuzon publikisht Princin (VIDEO)

Ndryshe nga Ola dhe Murati, dyshja Aristela dhe Princ nuk dolën çift nga programi.

Pas shumë debatesh dhe konfliktesh mes njëri-tjetrit, Aristela ka vendosur të dalë vetëm nga Përputhen, duke refuzuar kështu Princin.

Nga ana tjetër, Princi është shprehur se pret që gjërat mes tyre të rregullohen jashtë dhe nëse është e thënë të jenë bashkë. Princi në fakt, ka qënë dhe djali i parë që u deklarua për Aristelën, dhe nuk mungon zhgënjimi nga përgjigjja që mori prej vajzës që pëlqen.


Shtuar 21.05.2021 19:25