Italia fiton EUROVISION 2021, si u rendit Shqipëria?

Eurovision 2021 është fituar nga Italia.

Votat e publikut dhe ekspertëve kanë ndarë çmimet sot, ndërsa Anxhela Peristeri ka qenë këngëtarja që ka prezantuar Shqipërinë.

Ajo është vlerësuar me 35 pikë nga publiku duke dalë në vend të 21.

 


Shtuar 23.05.2021 00:50