Inskenoi vdekjen e tij në Pukë, Gjykata e Shkodrës dënon me 4 vite italianin Davide Pecorelli

Gjykata e Shkodrës ditën e sotme ka dënuar me 4 vite burg italianin që inskenoi vdekjen e tij, Davide Pecorellin.

Pecorelli ka qenë i përfaqësuar nga dy avokatët e tij Andrea Castori dhe Massimo Brazzi .

Prokurori i çështjes ka kërkuar 12 vite burg, ndërkohë që gjyqtari i Shkodrës Arbër Cela i ka dhënë 4 vite burgim i cili sipas gjyqtarit mund të pezullohet me kusht ose të kthehet në punë të dobishme shoqërore.

Ndërkohë që për ekstradimin e tij , seanca dëgjimore është caktuar për 28 maj 2024 e cila, megjithatë, aktualisht nuk duket të jetë e ekzekutueshme.

Ndërkohë që vetë Davide Pecorelli është shprehur se shumë shpejt do të jetë në Shqipëri ( Vlorë) për të qartësuar historinë që ai vetë inskenoi./albeu.com