E para në Evropë, mbi 35% e popullsisë në Shqipëri nuk mund të sigurojë ngrohje në shtëpi

Një sondazh në mbarë Evropën arriti në përfundimin se në Shqipëri 35.8% e popullsisë nuk mund të sigurojë ngrohje në shtëpi.

Kjo e rendit Shqipërinë në vendin e parë në Evropë, ndërkohë që Zvicra renditet e fundit me vetëm 0.2% të pupullsisë që nuk mund të sigurojë ngrohje.

Krahasuar me vendet e rajonit, në Mal të Zi vetëm 13.2% e popullsisë nuk ishin në gjendje të siguronin ngrohje, në Maqedoninë e Veriut 23.8% dhe në Greqi 17.5%.

Sakaq për Kosovën nuk ka ende të dhëna.

/Albeu.com./


Shtuar 5.02.2023 21:25