Mbyllet numërim i votave në Qesarat të Memaliajt, këto janë rezultatet për PS, PD dhe LSI

Është mbyllur numërimi i votave në Qesarat të Memaliajt.

Partia Socialiste ka marrë 395 vota. Partia Demokratike ka marrë 192 vota ndërsa Lëvizja Socialiste për Integrim ka marrë 81 vota.

 


Shtuar 25.04.2021 23:55