Kolegji Zgjedhor rrëzon paditë e PD, LSI dhe Lëvizjes Vetëvendosje për Tiranën

Kolegji Zgjedhor rrëzon paditë e PD, LSI dhe Lëvizjes Vetëvendosje për qarkun e Tiranës.

Sipas Kolegjit, paditë janë të pambështetura në ligj.

Mësohet se PD kërkoi pavlefshmëri të zgjedhjeve në qarkun e Tiranës.

Shtuar 8.06.2021 12:06