Jep dorëheqjen drejtuesja e Kadastrës së Durrësit

Rajmonda Dashi ka dhënë dorëheqjen nga drejtimi i Kadastrës Durrës pasi sipas informacioneve nga burimet, kjo i është kërkuar nga drejtori i përgjithshëm i Kadastrave, Artan Lame.

Përkohësisht drejtuese e kadastrës së qytetit bregdetar do të jetë zv.drejtoresha e përgjithshme e Kadastrës, Risena Xhaja.

Xhaja do të mbajë postin deri në kryerjen e procedurave të konkurimit për postin e drejtuesit të të Kadastrës në Durrës dhe gjetjen e një drejtuesi tjetër./albeu.com


Shtuar 15.12.2021 20:51