Në 10 orë u numëruan vetëm 11 kuti në Shijak, cila forcë politike kryeson?

Deri tani në qarkun e Durrësit janë numëruar 11 kuti votimi dhe sipas rezultateve të KQZ deri tani kryeson Partia Socialiste me 2907 vota.

Partia Demokratike numëron 1609 vota dhe LSI 291 vota.

Durrësi ka hasur në probleme përsa i përket procesit të numërimit pasi bashkia e Krujës dhe e Durrësit nuk i kanë nisur votimet, të cilat kanë vazhduar vetëm në Shijak.

Qarku Durrës

PS (60.03%)

PD (32.27%)

LSI ( 4.82%)

/albeu.com/

 

 

Shtuar 26.04.2021 05:04