Dokumenti/ Muhamet Rrumbullaku bën njoftimin e rëndësishëm për punonjësit e policisë, nga sot fillon…

Të gjithë punonjësit e  policisë se shtëtit  të cilët kanë bërë planë për pushime verore, ateherë duheti ti anulojne.

Ky është urdhëri i drejtorit të përgjithshëm të Policisë së Shtetit Muhamet Rrumbullaku, e lëshuar dy ditë më parë pra me datën 18 Qershor.

Sipas vendimit të siguruar nga OraNews, punonjësit e policisë do të jënë të angazhuar nga 20 Qershori e deri me 15 shtator.

Të gjithë ato që do të mbeten pa pushime, do duhet t’i plotësojnë në fund të vitit kalendarik 2024.

Po ashtu, nga kjo e enjte fillon edhe sherbimi 12 ore për punonjësit ë policise.

Përqëndrimi i tyre dhe fokusi do të ketë të plazhet dhe zonat turistik, pa kaluar ktu edhe zonat urbane.


Shtuar 20.06.2024 10:28