Denoncimi në SPAK i Sorecas, reagon BE dhe KE: Akuzat janë shpifje dhe të pabazuara!

Bashkimi Europian ka hedhur poshtë të gjitha akuzat e bëra nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit kundrejt ambasadorit Luigi Soreca.

Akuza të pabaza dhe shpifje i ka quajtur Be, teksa thekson se të gjithë liderët e Brukselit kanë besim të plotë ndaj Sorecës.

“Kemi besim te Soreca. Akuza janë shpifje dhe të pabazuara. Kanë një fushatë kundër Sorecës. Ambasadori Soreca ka sportin dhe besimin e plotë nga liderët e Brukselit, ai po bën një punë të mirë në Shqipëri dhe komunikimin mes BE-së dhe Shqipërisë. “, thuhet në deklaratë.


Shtuar 13.07.2021 13:11