Debat e ofendime, Antonela rikthehet në Për’Puthen

Rikthimi i Antonelës puntatën e sotme ka sjellë debat të madh mes saj dhe Ledjanës.

Përsëri nuk ka pasur një sqarim mes vajzave dhe kjo ka agravuar me ofendime e tone të larta.

Debati mes tyre:

 

Ledjana: Dua të merret masë nga ana e produksionit për gjuhën e përdorur.

Antonela: Edhe për ofendimet e tua.

Antonela: Kjo tregon se unë jam reale e nuk po shtirem.

Ledjana: Çfarë thua.

Antonela: Mu ngatërru goja moj shoqe. /tch

 

Antonela dhe Ledjana e zgjedhin në takim, Mevlani i bën kërkesën epike produksionit


Shtuar 18.03.2021 18:35