Braktisi PS dhe politikën, Ruçi flet për “rolin e tij” në qeverinë e re: Unë, gjysh i përsosur!

Pavarësisht se deklaroi se do të heqë dorë nga cdo pozicion politik, Gramoz Ruçi nuk ka munguar në Asamblenë e PS ku u prezantuar qeveria e re.

Gjatë prezencës së tij në Asamble është pyetur nga gazetarët mbi mendimin e tij mbi qeverinë si dhe nëse do të ketë apo jo ndonjë rol në të.

Si ju duket qeveria e re?

Dale të dalë njëherë qeveria e re.

Ju ku do ju shohim së shpejti?

Ku do më shihni? Në rolin e ri që kam deklaruar, socialist, familjar dhe gjysh i përsosur, kaq. /albeu.com/

 

 

 


Shtuar 2.09.2021 13:05