“Kam marrë një vendim shumë të vështirë”, Miss SHBA heq dorë nga titulli dhe kurora për shkak shëndetit të saj mendor

Missi i SHBA-së, Noelia Voigt ka dhënë dorëheqjen nga titulli i saj, duke përmendur sfidat e shëndetit mendor. Voigt, e cila fitoi konkursin vjetor në shtator, tha se ajo besonte në marrjen e vendimeve “që ndjehen më mirë për ju dhe shëndetin tuaj mendor”.

“Kurrë mos e komprometoni mirëqenien tuaj fizike dhe mendore”, ka shkruar ajo në Instagram. “Shëndeti ynë është pasuria jonë.”

Organizata Miss USA tha se e mbështeti vendimin e saj dhe do të shpallte një pasardhëse tjetër. 24-vjeçarja venezuelano-amerikane, nga Utah, tha se shpresonte të vazhdonte të frymëzonte të tjerët ndërsa filloi një kapitull të ri në jetë.

“Vendosni prioritet shëndetin tuaj mendor, mbrojeni veten dhe të tjerët duke përdorur zërin tuaj dhe mos kini frikë nga ajo që ju pret” tha missi.

View this post on Instagram

A post shared by Noelia Voigt (@noeliavoigt)

 


Shtuar 8.05.2024 17:06

Tags: