Bleu biletën “gabimisht”, i riu bëhet milioner

Kur ‘lind me këmishë’… epo kështu i ka ndodhur një burri që ka fituar lotarinë. Një burrë nga Illinois bleu një biletë lotarie, të cilën shitësi e printoi aksidentalisht gabimisht.

Michael Sopejstal mori biletën dhe fitoi 25,000 dollarë në vit për gjithë jetën. Ai vendosi të merrte një shumë prej 390,000 dollarësh dhe tha se do ta përdorte pjesën tjetët të parave për të udhëtuar.

Shitësi me pakicë në një pikë karburanti GoLo bëri një gabim, duke shtypur aksidentalisht një biletë me 10 rreshta për një barazim të vetëm.


Shtuar 30.11.2023 11:38