Bien temperaturat, Korça dhe Librazhdi zbardhen nga bora (VIDEO)

Pas reshjeve të shiut, temperaturat në të gjithë vendin kanë rënë. Mësohet se qarku juglindor i Korçës sot është zbardhur nga dëbora.

Bora ka mbuluar zonat më të larta malore si Mali i Thatë, Mokra dhe fshati Shtyllë në Bashkinë e Korçës. Nuk paraqiten problematika për shkak se reshjet e borës kanë qenë jo në formë të dendur.

Edhe fshati turistik i Dardhës mbrëmjen e djeshme është prekur disa minuta nga bora.

Reshje e para të dëborës mbulojnë edhe malet e Shebanikut, Stëblevës, Qarrishtës, Sopotit, Polisit,Babjes, Gurit Muzhaqit në Girakuq dhe Rrajcës

Temperaturat ditën e sotme shënojnë 9 gradë maksimale dhe 4 minimalja, ndërkohë që ditën e premte pritet që temperaturat të shkojnë nën zero.


Shtuar 22.11.2022 10:32