Bëhuni pjesë e biznes seminarit online më të madh në botë – “Lyconet Online Sensation”

Lyconet është kompani ndërkombëtare që ofron mundësi biznesi për të gjithë që kanë pasion për sipërmarrje, veçanërisht për ata të interesuar të bëjnë online biznes nga shtëpia. Ndërtimi i online rrjetit tuaj ndërkombëtar të tregtarëve dhe konsumatorëve nëpërmjet kësaj platforme është shumë inovative dhe fitimprurëse. Marketerët e pavarur të Lyconet kanë mundësi të shkëlqyeshme jo vetëm për të marrë pjesë në programin Lyconet, por edhe për të tregtuar për programet e përfitimeve më të mëdha në botë – myWorld, dhe për të fituar para prej kësaj. Çdo marketer aktiv fiton nga qarkullimi i blerësve të regjistruar, ose nga shitja e paketave të besnikërisë te kompanitë.

Si lider në marketing, Lyconet ofron gamë të gjerë trajnimesh profesionale, online shërbimesh dhe online mjetesh për t’u ofruar marketerëve të vet (Independent Lyconet Marketers) mbështetjen më të mirë të mundshme në biznesin e tyre. Çdo qytetar mund të bëhet marketer falas, duke i pranuar kushtet në internet dhe në të njëjtën kohë të marrë online trajnim për drejtim biznes.

Tradicionalisht, Lyconet çdo vit organizon seminare ekskluzive elitare të biznesit në shkallë të gjerë dhe nivel të lartë, me qëllim që marketerët të dëgjojnë këshillat më të mira nga folësit motivues më të famshëm në botë.

Para nesh është Lyconet Online Sanation i 2-të për këtë vit, i cili do të mbahet më 24 prill në ora 17:00 pasdite (CEST). Kjo online ngjarje ekskluzive numëron rreth 200,000 vizitorë nga 55 vende dhe ka si detyrë të vetme t’ju ndihmojë të zhvilloni biznesin tuaj, të paraqisni lajmet tuaja dhe t’ju japë informacionin e duhur në kohën e duhur. Ngjarja transmetohet në 27 gjuhë (përfshirë gjuhën e shenjave).

Folësit kryesorë në këtë edicion të ngjarjes janë Erik Vori (Eric Worre), një nga liderët për trajnim të profesionistëve të marketingut në të gjithë botën, Mario Kapun, drejtori ekzekutiv i Lyconet International, Hubert Freidl, themelues i Lyconet, dhe disa të ftuar të tjerë të veçantë, ndër të tjerët edhe Radovan Vitosevic – drejtori rajonal i myWorld për Ballkanin Jugor.

“Jam shumë i lumtur që jam i ftuar në këtë ngjarje prestigjioze si folës dhe përfaqësues nga rajoni i Ballkanit. Organizimi dhe produksioni i Lyconet Online Sensation gjithmonë është në nivelin më të lartë, prapëseprapë ngjarja ka më shumë se disa qindra mijë ndjekës, kjo është shumë e rëndësishme për zhvillimin e rajonit të Ballkanit. Mezi pres të ndaj podiumin me legjendat botërore”- deklaroi Radovan Vitosheviq.

Falë Lyconet-it, mijëra njerëz kanë arritur të ndërtojnë investime të reja nëpërmjet online marketingut dhe të realizojnë ëndrrat e tyre. Regjistrohuni në lidhjen në vijim dhe bashkohuni ekipit të të suksesshmëve. Për më shumë informacione vizitoni faqen zyrtare të internetit – https://www.lyconet.com/.


Shtuar 20.04.2021 11:33