Bëhuni gati! Kjo është dita më romantike e dhjetorit

Moti që nuk i ngjan shumë dimrit i kombinuar me sezonin e shkujdesur të Shigjetarit që po kalojmë, e kanë lënë mënjanë romancën tonë. Nga 22 nëntori mund të ndiejmë se romanca jonë mund të presë, pasi kemi prioritete të tjera, por dhjetori erdhi për të na kujtuar se nuk janë të rëndësishme vetëm puna, daljet dhe udhëtimet.

Ndërsa stinët vazhdojnë të ndryshojnë, dëshira për aventura dhe çlirim do të intensifikohet, por kjo nuk do të thotë se çdo shpresë humbet kur bëhet fjalë për çështjet e zemrës. Në fakt, çdo shenjë do të përjetojë një shpërthim romantike që (përkohësisht) do t’i japë fund gjithë asaj largësi dhe vetmie.

Pas pak ditësh, Afërdita do të kalojë në Akrep dhe do të kundërshtojë Jupiterin retrograd në Dem, duke intensifikuar dëshirën e çdo shenje për rritje të kënaqësisë dhe komunikimit.

Kur këta dy planetë takohen, thuhet se ata ndezin një rritje të kënaqësisë. Edhe pse Venusi në Akrep nuk është më i kujdesshmi apo më i sjellshmi, ajo është më e pasionuara. Së bashku me Akrepin e organizuar, ata na rrisin dëshirën për intimitet, lidhje me të tjerët, momente të përqafuara dhe romantike, ndaj bëhuni gati për momente romantike me partnerin ose aventura të tilla që nuk i keni përjetuar kurrë më parë.

Të gjitha këto së bashku në një ditë: Më 9 dhjetor, e cila konsiderohet dita më romantike e këtij dhjetori.


Shtuar 5.12.2023 12:54