Bashkia Klos bën bilancet e tërmetit, sa banesa janë dëmtuar nga lëkundjet

Disa banesa janë dëmtuar në qarkun e Dibrës si pasojë e tërmetit. Në një njoftim bëhet me dije se bashkitë po monitorojnë situatën dhe janë pranë banorëve.

Njoftimi:

Sipas raportimeve të orës 12.00 për qarkun Dibër.
Informacioni vin nga Bashkia Klos, ku deri ne keta momente njoftohen per demtime te pjeseshme ne banesa si:

Nj.Adm.Xiber, fshati Xiber Hane (Halil Sula, Kadri Haka, Avni Dakuci).
Fshati Xiber Murrize(Murat Bardhi, Ali Keta, Veli Karaj).

Nj.Adm.Gurre, fshati Gurre e Madhe(Ethem Kadiu).

NJ.Adm.Klos fshati Bel(Alfred Kaçuli).

Një banesë e dëmtuar në fshatin Luzni, bashkia Dibër. Administrata e Bashkive eshte ne monitorim te situatës dhe prane banoreve te tyre.
Po ndjekim situatën. /albeu.com


Shtuar 16.01.2023 00:29