Ali Ahmeti: BDl ka fituar bindshëm (VIDEO)

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti është mysafir në ClickPlus.

Duke folur për zgjedhjet lokale, tha se më 17 tetor BDI është fituese absolute.

“BDI ka fituar në zgjedhje para 10 ditëve me 17 tetor dhe ka fituar bindshëm përballë të gjithë konkurrenteve dhe është gati, ka shënuar rritje edhe më tej nga viti 2020”, tha Ahmeti.


Shtuar 28.10.2021 22:05

Tags: ,