Alarm në aeroportin e Mykonos, avioni rrjedh karburant pak para se të nisej

Një alarmi është ngritur në aeroportin e Mykonos pas një rrjedhje karburanti gjatë mbushjes së një avioni. Protothema shkruan se dy automjete të P.Y/A.L. në aeroportin e Mykonos me 6 ekipe zjarrfikëse dhe 6 persona nga stafi i FRAPORT, që po inspektojnë situatën.

Rreth 45 minuta shqetësim për pasagjerët, disa prej të cilëve duhej të përdornin ashensorin për personat me aftësi të kufizuara. Sipas informacioneve, rrjedhja është shkaktuar nga sistemet e avionit, por shkaku i saj mbetet ende i panjohur.


Shtuar 30.09.2022 20:43