Aksident i shumëfishtë në Tiranë-Durrës: Përplasen 5 makina, bllokohet tërësisht autostrada

Pasditen e sotme ka ndodhur një aksident në autostradën Tiranë-Durrës. Nga ky aksident janë përfshirë 5 mjete në total, shënuar paralelisht në të dyja krahët e autostradës.

Nga aksidentet nuk bëhet me dije për të lënduar, por vetëm për dëme materiale.

Por, si pasojë e përplasjes së mjeteve është bllokuar e gjithë rruga dhe është krijuar trafik në autostradë.