Gjykata e Lartë me nëntë anëtarë, reagon Yuri Kim

Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka reaguar pas caktimit të gjyqtarit të nëntë të Gjykatës së Lartë.

Përmes një postimi në ‘Twitter’, Kim thekson se duhet të ecim më tej hap pas hapi hap pas hapi, në mënyrë që reforma në drejtësi të mund të sjellë më shumë rezultate.

REAGIMI:

Gjyqtari i 9 -të është emëruar sot në Gjykatën e Lartë. Faleminderit edhe një herë Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe Presidencës.

Një tjetër për të shkuar kështu që Lartë Ct mund të emërojë gjyqtarë në Const Ct. Le të vazhdojmë të ecim përpara, hap pas hapi, në mënyrë që reforma në drejtësi të japë më shumë rezultate dhe të mbetet në rrugën drejt saj.