39-vjeçari vdiq në aksident, shteti dëmshpërblen gruan dhe dashnoren e viktimës

Pas vdekjes së një 39-vjeçari në një aksident automobilistik në 2020, shteti italian i ka dhënë dëmshpërblim gruas, me të cilën ai kishte një fëmijë, por edhe të dashurës së tij, me të cilën kishte një lidhje jashtë martesore.

Në momentin që trupi ishte transportuar në morg, gruaja e tij kishte shkuar me pushime dhe ishte e dashura e tij që njohu bëri identifikimin e viktimës. Në këtë moment e dashura e të ndjerit kërkoi të drejta, duke përmendur lidhjen e tyre dhe planet që kishin për të ardhmen.

“Ajo ishte e lidhur me këtë burrë dhe kishin plane për krijimin e një jete sëbashku”, tha avokati mbrojtës i zonjës, shkruajnë mediat e huaja. 

Më tej ajo shtoi se 39-vjeçari italian kalonte tre ditë me të dhe katër me familjen e tij, duke përforcuar faktin se edhe ajo meritonte të dëmshpërblehej për humbjen e tij. Në përfundim ajo ka mundur të marrë dëmshpërblim, por nuk dihen shumat që kanë përfituar dy zonjat.


Shtuar 13.05.2021 23:09