Ndërkohë sipas Institutit të Shëndetit Publik (ISHP) janë regjistruar dhe 616 pacientë të shëruar dhe 2 viktima, njëri nga Shtipi i moshës 71 vjeçare dhe tjetri nga Struga i moshës 91 vjeçe.