“Kam përjetuar kërcënime e bullizëm”, Melinda Ademi zbulon vështirësitë e nisjes së karrierës (FOTO LAJM)

Këngëtarja Melinda Ademi sonte po jep intervistën e parë pas shumë kohësh.

Ajo në NIN me Alaudin Hamitin, ekskluzivisht po shpalos shumëçka nga karriera e saj.

Mes tjerash, Melinda foli për bllokadat.

“Aspak nuk jam ndje mirë [për bllokimin e koncerteve] por kam pasur një shpresë brenda. Gajret dhe pak sabër, disi rregullohet situata dhe kemi gjetë shyqyr rrugë për të vazhduar tutje duke mbajtë koncerte që më kanë mbushë me shumë energji’ – u shpreh Melinda.

Një nga këngëtaret më së suksesshme të momentit deklaroi se falë vështirë teksa ka përjetuar kërcënime dhe bullizëm.


Shtuar 25.07.2021 22:53