Edhe Yahoo e Twitter e njohin Kosovën, vendosin prefiksin +383 (FOTO LAJM)

Pas Netflix, edhe Yahoo dhe Twitter janë dorëzuar përball kërkesave të kosovarëve.

Kompanitë e famshme amerikane ka vendosur prefiksin e Kosovës në web-faqe.

Tani më llogaritë që do të hapen në këto platforma mund të bëhen me numër të Kosovës.

Megjithatë, Yahoo ende nuk e ka shkruar emrin e Kosovës por vetëm prefiksin.

Më parë është bërë një peticion ku është kërkuar që këto kompani të vendosin emrin e shtetit tonë në listën e tyre të shteteve

Shtuar 29.04.2021 12:00