6 arsyet përse restorantet e shtrenjtë shërbejnë në porcione të vogla (FOTO LAJM)

E ke vënë re dhe ti që nëse shkon në një restorant të shtrenjtë pjata është e vogël. Domethënë, pjata mund të jetë e madhe, por porcioni është i vogël. Aq sa mendon se nuk do ngopesh.

Ka disa arsye në fakt, përse në çdo restorant të shtrenjtë sasitë janë të vogla. Arsye që ndoshta s’të ka shkuar mendja i gjeni më poshtë.


Shtuar 12.04.2021 16:01