Vazhdon të luhet futboll pavarësisht kërcënimit nga koronavirusi

Ligat e futbollit në të gjithë botën janë pezulluar për të ndihmuar në parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Aktualisht, 206 nga 211 shoqatat kombëtare të FIFA-s kanë ndalur të luajnë futboll.

Sidoqoftë, Bjellorusia, Burundi, Nikaragua, Taxhikistani dhe Tajvani po vazhdojnë të luajnë futboll pavarësisht lutjeve nga OBSH për të ndaluar.


Shtuar 15.04.2020 19:03