Zjarr në një masiv pyjor në Korçë, zjarrfikësit ngjiten në këmbë nga terreni i thyer

Një zjarr masiv ka përfshirë një zonë me pisha mes Roshanjit e Lubonjës në Korçë.

Zjarri vazhdon të jetë aktiv prej 24 orësh dhe vijon të përhapet me shpejtësi për shkak të thatësisë në pyll.

Ndërkohë pranë vatrave të zjarrit kanë shkuar rreth 30 zjarrfikës dhe po mundohen të shuajnë flakët.

Zjarrfikësit janë ngjitur në këmbë për shkak të terrenit të thyer dhe po punojnë me mjete rrethanore për të fikur zjarrin.


Shtuar 3.09.2020 10:13