Takimi në Shtëpinë e Bardhë, vendoset flamuri i Kosovës te Liqeni i Ujmanit

Në ditën e takimit Kosovë-Serbi në Uashington, disa të rinj kanë vendosur flamurin e Kosovës te Liqeni i Ujmanit, raporton Gazeta Express.

Organizatorët thanë se kanë vepruar kështu, për të dërguar mesazh se Ujmani dhe Trepça i përkasin territorit të Republikës së Kosovës dhe qytetarëve të saj.

“Ne përmes këtij aktiviteti simbolik i informojmë përfaqësuesit tanë me legjitimitetit te diskutueshëm të cilët po marrin pjesë në Dialogun që po zhvillohet në ShBA-së”, kanë thënë organizatorët e aktivitetit.

Në takimin e sotëm Kosovë-Serbi është raportuar se liderët e dyja vendeve mund të diskutojnë edhe për Liqenin e Ujmanit e Trepcën


Shtuar 3.09.2020 10:08