Nëntë karakteristikat që ju bëjnë më pak tërheqës

Të sillemi në mënyrë të duhur dhe me sinqeritet me të tjerët, bën që ne të jemi më të dashur edhe për të tjerët.

Më poshtë po ju sjellim një listë me nëntë karakteristikat, të cilat nuk duhet praktikuar, pasi që ju bëjnë më pak tërheqëse.

Mungesa e gjumit

Sipas studimeve, mungesa e gjumit ndikon që ju të jeni më pak tërheqëse, më pak e shëndetshme dhe e trishtë.

Ju jeni ajo çfarë reflektoni

Në bazë të një studimi, fytyra e cila reflekton fjalët ‘të jesh e mirë dhe e ndershme” është më tërheqëse se një fytyrë e cila reflekton fjalët e këqija.

Të jesh e stresuar

Femrat me nivel më të lartë të stresit, perceptohen si më pak tërheqëse.

Gjuhë e mangët e trupit

Përdorimi në mënyrë të duhur i gjuhës së trupit ju bën juve më tërheqëse. Ndërsa, një gjuhë e mangët e trupit ju bënë më pak tërheqëse.

Kur reflektoni pak lumturi e shumë krenari

Meshkujt i konsiderojnë më shumë atraktive femrat që duken të lumtura, ndërsa më pak atraktive ato që reflektojnë krenari.


Shtuar 17.01.2020 12:14