15 aplikacione që duhen larguar menjëherë nga telefoni i femijëve tuaj (FOTO LAJM)

Pothuajse çdo femijë në mbarë botën zotëron të paktën një telefon, kjo njëkohsisht bënë që ata të kenë qasje në gjitha aplikacionet, por këto të fundit nuk janë të gjitha të mirëpritura.

Policia u ka bërë thirrje prindërve që të kontrollojnë telefonat e fëmijëve të tyre, për 15 aplikacione të frekuentuara të cilat përbëjnë lloje të ndryshme ngacmimesh në internet.

Lista e ndarë në mediat sociale përfshin aplikacione të rrezikshme takimesh dhe biseda, të përdorura për të ndarë në mënyrë të fshehtë fotografi dhe video në internet.

Policia këshilluan prindërit që të bisedojnë me fëmijën e tyre për të qenë më të sigurt në internet.

Më lart e keni listën e plotë të këtyre aplikacioneve


Shtuar 2.01.2020 10:54