”Paga e luftës”, Rama shpjegon se çfarë do të ndodhë me bizneset përfituese tani që rifillon puna

Kryeministri Edi Rama po mban një lidhje të drejtpërdrejtë në facebook, ku përveç paketës fiskale ka folur dhe përsa i përket pagës së luftës.

Rama ka sqaruar se pavarësisht fazës tjetër të rihapjes, dhe rinisjes së punës për shumë biznesve, cfarë është dhënë lidhur me ato që janë quajtur pagat e luftës, nuk do të merret mbrapsht dhe përfituesit do të vijojnë të marrin paratë.


Shtuar 20.04.2020 11:33