PROJEKSIONI/ Si ndahen mandatet mes PD, PS dhe LSI në qytetet kryesore në vend

Eksperti zgjedhor, Agim Tutulani është duke publikuar të dhënat e projeksionit të “Geo Cartography” në ABC duke zbardhur deri më tani se sa mandate merr secila parti në qarqet e vendit.

Deri më tani janë zbardhur parashikimet për Shkodrën, Korçën, Gjirokastrën, Tiranën, Durrësin, Fierin, Vlorën dhe Elbasanin.

Deri tani në total PS ka marrë 55 mandate, PD 51 mandate, LSI 7 mandate dhe PSD 1 mandat.

Mandatet sipas “Geo Cartography”

Tirana

PS- 16 mandate

PD – 16 mandate

LSI- 2 mandate

2 mandate të diskutueshme mes PS, PD, LSI dhe PSD

Durrës

PS – 6 mandate

PD- 6 mandate

LSI- 1 mandat

1 mandat i diskutueshëm mes PD dhe PS

Fieri

PS -8 mandate

PD – 6 mandate

LSI – 1 mandat

1 mandat i diskutueshëm

Vlora

PS- 8 mandate

PD – 4 mandate

LSI – 1 mandat

Korça

PS – 5 mandate

PD- 5 mandate

LSI – 1 mandat

Gjirokastër

PS – 2 mandate

PD -2 mandate

Shkodër

PS- 3 mandate

PD – 6 mandate

PSD -1 mandat

1 mandat i diskutueshëm

Elbasani

PS – 7 mandate

PD – 6 mandate

LSI – 1 mandat /albeu.com/


Shtuar 26.04.2021 00:43