Pamjet e rralla historike, çudirat e jetës disa dekada më parë (FOTO LAJM)

Jeta në të kaluarën, për të rinjtë e sotëm është thuajse e paimagjinueshme. Perceptimin e krijojmë vetëm përmes fotove, rrëfimeve dhe dokumenteve historike.

Kështu që le të bëjmë një vështrim në anën e pazakontë të jetës së të parëve tanë, me fotot e mëposhtme.


Shtuar 21.01.2020 15:55