ZYRTARE/ Zgjedhjet në FSHF, zbulohet data

Gara për presidencën e FSHF-së ka hyrë në fazën e saj më të nxehtë.

Komiteti Ekzekutiv në Federatën Shqiptare të Futbollit ka vendosur ditën e sotme edhe datën zyrtare kur do të zhvillohet Asambleja e Përgjithshme Zgjedhore.

Më 2 mars, në ambient e FSHF-ës, do të mbahen zgjedhjet për presidentin e ri të FSHF-ës dhe për anëtaret e ri të Komitetit Ekzekutiv. Në garën për president pritet të jenë Armand Duka dhe Dritan Shakohoxha.

Shtuar 22.01.2022 14:54

Tags: