Tuchel është i qartë, ka një “paralajmërim” për Lukakun

Marrëdhëniet mes Tuchel dhe Lukakut , nënshkrimi i tij madhështor i verës, nuk po kalojnë momentin e tyre më të mirë.

Sulmuesi u ankua në publik se nuk e kuptonte se çfarë donte klubi nga ai dhe tani  ai ka një përgjigje nga trajneri i tij

Situata e Lukakut: “Ai është një lojtar kyç dhe ne duam që ai të jetë një lojtar kyç, por për mua është një qasje e gabuar. Është një sport ekipor, kështu që nuk bëhet fjalë për dhjetë lojtarë që i shërbejnë një lojtari, ky nuk është Chelsea dhe nuk eshte futboll.”

E ardhmja e tij:  “Mendoj se kam një kontratë deri në vitin 2024, kështu që le të qëndrojmë me këtë dhe të qëndrojmë për aq kohë sa thotë kontrata. Historia na thotë se nuk është aq e lehtë, por jam i sigurt se mund ta bëj. Nuk dua të jem askund tjetër”. r.t/albeu.com

Shtuar 17.01.2022 16:01