Shani Jamilah me të brendshme e bën Lukakun të humbasë mendjen (FOTO LAJM)

Shani Jamilah, modelja angleze që para disa muajsh është fejuar me, Romelu Lukakun, ka publikuar disa foto me të brendshme në Instagram, duke marrë plot pëlqime. /albeu.com/

Shani Jamilah, influencuesja dhe modelja angleze që prej disa muajsh ka bërë që ish-Inter & nbsp; Romelu Lukaku të humbasë kokën, shfaqet me të brendshme në Instagram: një foto që e ka mbushur plot pëlqime. <br /> <br />

 

 

Shani Jamilah, influencuesja dhe modelja angleze që prej disa muajsh ka bërë që ish-Inter & nbsp; Romelu Lukaku të humbasë kokën, shfaqet me të brendshme në Instagram: një foto që e ka mbushur plot pëlqime. <br /> <br />

Shani Jamilah, influencuesja dhe modelja angleze që prej disa muajsh ka bërë që ish-Inter & nbsp; Romelu Lukaku të humbasë kokën, shfaqet me të brendshme në Instagram: një foto që e ka mbushur plot pëlqime. <br /> <br />


Shtuar 13.01.2022 19:46