Gjykata shpall falimentimin e Catanias: 30 ditë për të apeluar dënimin

Me dënimin numër 263/2021 të publikuar sot, seksioni i falimentimit i gjykatës së Katanias pranoi kërkesën e Prokurorisë Publike, duke shpallur falimentimin e kompanisë rossazzurra për shkak të gjendjes së falimentimit të barabartë me një shumë totale prej 56 milionë euro në organet tatimore.

Ushtrimi i përkohshëm i shoqërisë mbetet i vlefshëm deri më 2 janar dhe i është besuar tre administratorëve të falimentimit: kontabilistëve Antonio Maria Enrico Giucastro dhe Daniela D’Arrigo (ish anëtarë të bordit të CTU të emëruar nga gjykata e falimentimit) dhe avokatit Giuseppe, marrë nga La Gazzeta dello Sport.

SKENARËT

Tani do të jetë detyra e tyre të identifikojnë burimet financiare të nevojshme për të përfunduar sezonin futbollistik 2021/22. 

Dje Catania ishte paraqitur në seancë me një shprehje interesi nga një sipërmarrës romak, pa specifikuar megjithatë kohët dhe metodat. Një plan shlyerjeje i konsideruar i pamjaftueshëm nga Gjykata.

Tani kompania ka 30 ditë kohë për të apeluar dënimin e falimentimit, me ankim në Gjykatën e Apelit. /albeu.com/


Shtuar 22.12.2021 21:32