Ulja e temperaturave, nis bora në juglindje, akset problematike

Me uljen e temperaturave, kanë nisur reshjet e borës në juglindje të vendit. Aksi Korçë – Dardhë është i kalueshëm pjesërisht me zinxhirë, ndërsa policia Rrugore ka shtuar kontrollet duke mos lejuar qarkullimin e mjeteve pa goma dimërore dhe zinxhirë.

Në akset e tjera, deri në këto momente, nuk ka pasur probleme sa i takon qarkullimit të mjeteve./albeu.com


Shtuar 10.01.2022 17:35