Meta ndan mesazhin e të rinjve të LRI-së për bashkëmoshatarët e tyre: Mos e braktisni Shqipërinë

I shoqëruar nga të rinjtë e LRI-së, Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta me anë të një mesazhi u ka bërë thirrje të rinjve që të mos e braktisin Shqipërinë dhe shkruan se ata janë një zë i fortë në vend.

Mesazhi i kryetarit te PL-se, Ilir Meta:

Mesazhi i të rinjve të mrekullueshëm të LRI-së për bashkëmoshtarët e tyre është një zë i fortë dhe inkurajues që çdo i ri duhet të bashkohet që Shqipëria tu përkasë të rinjve!


Shtuar 29.02.2024 22:39