Dita e Tokës në Laç, studiuesi sjell mbresa nga lëvizja e të rinjve të shkollave të mesme

Imer Hysa, gazetar, sudiues dhe banor në qytetin e Laçit, sjell mbresa nga lëvizja e të rinjve të shkollave të mesme dhe ato 9 vjeçare në qytetin e Laçit, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Tokës. Demonstrim me bicikleta, çadra të dekoruara me lule të përgatitura me mbetje të ricikluara, gjithcka për një qytet të pastër, pa ndotje, pa gazra.


Shtuar 5.05.2024 15:32