Zbulohet misioni, Elsa Lila mbyll rrugëtimin në “Ferma VIP”

Elsa Lila ka mbyllur rrugëtimin në “Ferma VIP” kjo pasi ajo nuk ka qenë një fermere si gjithë konkurrentët e tjerë por një e infiltruar prej Agait e cila kishte për detyrë prishjen e rehatisë së fermerëve të tjerë.

Pjesa tjetër e fermerëve panë një klip dhe zbuluan rolin e këngëtares për gjatë gjithë këtyre ditëve që ajo ka qëndruar në fermë.

“Elsa ka qenë e infiltruara e Agait. Ajo ka pasur një mision që në ditën e parë që ka hyrë në fermë”, komunikoi Fjoralba Ponari.

View this post on Instagram

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 


Shtuar 25.05.2024 08:25